MINDER SKAL VARE RESTEN AF LIVET

INFO


- alt det med småt!

ONLINE GALLERI

MARKEDSFØRING

TRANSPORT

LEVERING

FORTRYDELSESRET

BETALING

AFLYSNING OG UDEBLIVELSE

COPYRIGHT

NÅR DU SELV BESTILLER PRINT

Efter fotograferingen udvælger og efterbehandler jeg de bedste billeder. Der udleveres ingen former for råmateriale.


Indenfor 14 dage efter fotograferingen vil I få adgang til et personligt online galleri, som er åbent i 14 dage. Her udvælges de ønskede billeder, ligesom der er mulighed for at bestille print, lærreder og albums i professionel kvalitet.


Genåbning af galleriet pålægges et gebyr på 125,- kr., så husk at få lagt jeres bestilling inden for de 14 dage.


Ved produktbestilling inden for 5 dage efter galleriets åbning, ydes 10 % rabat af produkternes pris.

Jeg forbeholder mig retten til at bruge alle billeder og andet fotografisk materiale til markedsføring og på sociale medier.


Ønsker I ikke at billeder fra jeres fotografering indgår i markedsføring, så vil jeg selvfølgelig respektere det, bare giv besked under fotograferingen.

Alle priser inkluderer transport i Horsens og omegn op til 25 km, herefter 3,5 kr./km + evt. andre rejseudgifter – men jeg rejser gerne!

Leveringstiden på print og produkter kan variere, men tager typisk mellem 5-14 dage. Levering forudsætter, at de bestilte varer er betalt.


Print og produkter afhentes som udgangspunkt hos mig i Horsens, men kan sendes efter ønske.

Forsendelse koster kr. 95,-


Digitale billedfiler leveres via et link til download. Også her forudsætte levering at de bestilte billeder er betalt.

Fotografering samt print og andre produkter er personlige, og kan derfor ikke fortrydes eller returneres.

Selve fotograferingen faktureres ved booking. Bookingen er først gyldig, når forudbetalingen er modtaget. Print og produkter afregnes på en særskilt faktura. Betaling foretages via bankoverførsel eller mobilepay.


Ved minisessions opkræves en ikke-refunderbar forudbetaling, som modregnes den endelige faktura. Denne forudbetaling fungerer også som endelig bekræftelse på jeres booking.

Er der opstået sygdom eller forhindrer vejret at fotograferingen kan gennemføres, finder vi sammen en ny tid.


Ved afbud senere end 48 timer før fotograferingen opkræves 50% af fotograferingen pris. Ved aflysning på dagen for eller ved udeblivelse fra fotograferingen, faktureres den fulde pris.

Digitale billedfiler leveres i størrelsen 40x60 cm, opløsning 300 dpi, medmindre andet er anført.


Det er ikke tilladt at omredigere, beskære, eller på anden måde ændre de digitale billedfiler. Dette gælder også redigeringsfiltre på sociale medier som Facebook og Instagram o.lign.


Med til digitale billedfiler følger en brugsret, som giver tilladelse til at printe filen i den købte størrelse. Ønskes større billeder bestilles disse via Fotograf Simone Klug.

Det er ikke tilladt at printe webfiler.


Ophavsretten og fulde rettigheder til det fotografiske materiale tilhører Fotograf Simone Klug. Det er således ikke tilladt at bruge billederne kommercielt, ligesom det ikke er tilladt at sælge billederne til tredjepart.

Mange printsteder tilbyder såkaldt ”billedoptimering” når du skal bestille print. De billeder jeg leverer er allerede optimeret til print, så sørg for at fravælge denne indstilling, da dine print ellers vil blive forringet.


Jeg stiller ingen garanti på printede billeder, som ikke er bestilt hos mig.

Psst.. Ledte du efter de praktiske informationer? 

DET SIGER KUNDERNE

EFFEKTIV FORVENTNINGSAFSTEMNING


“ Det var en rigtig god oplevelse. Både før, under og efter fotograferingen. Vi fik en masse gode råd og kompetent vejledning før billederne blev taget, så vi fandt ud af hvilke billeder vi ønskede og så der var en enighed før dagen de skulle tages - hvilket gjorde at fokus blev på at få en masse gode billeder, og ikke hvad eller hvordan de skulle tages. "


Jane

- graviditetsfotografering

MERE END TILFREDSE


Tusind tak for alt, fotograferingen, superfine album, flot portræt og mange flotte flotte billeder. Vi er meget mere end tilfredse.


Rikke

- konfirmandportrætter

EN BEHAGELIG OPLEVELSE


“ Det var en rigtig behagelig oplevelse at blive fotograferet for børnene, det kan ellers hurtigt blive mere stressende end sjovt. Tak for de fine billeder, det bliver svært at vælge. ”


Kristina

- familiefotografering

Find mig

HORSENS ER MIN BASE, DANMARK ER MIT STUIDE


Det naturlige lys er med til at skabe noget helt specielt når jeg fotograferer. Derfor har jeg ikke noget studie, men bruger jeres hjem og naturen som setting for mine fotograferinger.


Transport inden for 25 km af Horsens er inkl. i fotograferingens pris, men jeg rejser gerne efter jeres behov.

Ud over de inkluderede km afregnes 3 kr./km + evt. rejseudgifter (færge, bro o.lign.). 

FOKUS PÅ DET DER BETYDER MESTMINDER FOR LIVET


Portrætfotograf med øje for naturlighed og nærvær.

Med mig som fotograf skal vi have det sjovt - men først og fremmest skal vi skabe minder for livet!