SIMONE

FOTOGRAF

Kreativitet er en stor del af mit liv, og fotografering giver mig et helt særligt rum at folde mig ud i, samtidig med at jeg møder nye mennesker og kommer ud i den smukke danske natur.


Det naturlige lys er med til at skabe noget helt specielt, når jeg fotograferer. Det er da også derfor, at jeg ikke har noget studie, men i stedet bruger jeres hjem og naturen, som setting for mine fotograferinger.


BAGGRUND

Jeg begyndte at fotografere for alvor i 2012, hvor jeg fik mit første spejlrefleks, men min mors interesse og passion for fotografering satte en gnist i mig allerede som barn.


Siden da har jeg fotograferet mere end 60 familier og jeg glæder til at fotografere mange flere!


For at udvikle mig deltager jeg løbende i forskellige kurser og workshops, ligesom jeg af flere omgange har været tilknyttet en mentor.


FAMILIE

Jeg prioriterer at få det bedste ud af tiden med min egen familie. Derfor tilbyder jeg kun fotografering i weekenderne ved mine minisessions.


Jeg håber vi ses!

Jeg er fotograf, men jeg er også..


1. FAMILIEMENNESKE


Mor til 2 skønne børn og hustru og kæreste til en dejlig mand gennem 17 år. Tiden med min familie er noget helt særligt. Måske det er derfor min telefons hukommelse jævnligt er fyldt op med billeder..



2. NATURELSKER


Naturen giver mig en ro som er bydende nødvendig i en travl hverdag. Find mig på en vandretur, en lang gåtur i skoven med hunden eller med et par ski under fødderne.





3. SKABER


Strik, hækling, fotografering, projekter i hjemmet og meget andet.. Der er noget særligt over at bruge sine evner til at skabe noget brugbart, og noget af det bedste jeg ved er at stå med det færdige resultat i hånden.



4. AKUTSYGEPLEJERSKE


Ja den er god nok. Når jeg ikke fotograferer slår jeg mine folder som sygeplejerske i et af landets mest specialiserede akut- og traumemodtagelser.


fotografsimoneklug

FOKUS PÅ DET DER BETYDER MEST



MINDER FOR LIVET


Portrætfotograf med øje for naturlighed og nærvær.

Med mig som fotograf skal vi have det sjovt - men først og fremmest skal vi skabe minder for livet!